onsdag 15 augusti 2012

ICA Bonus

I brevlådan låg tidningen Buffé ihop med juni&juli bonusen. Jisses en check på 125 kr! Vi har alltså handlat mat,hygienartiklar och annat för 12500 kr på 2 månader. Vi har visserligen skippat allt vad planering heter och köpt vad vi har velat ha för stunden. På sommaren äter man lite annorlunda än mot övriga året. Vi har även åkt och handlat på lite större butiker så som på Maxi i Lkpg och V-vik. Då handlar man mer än vad man tänkt sig och kanske lite annat än bara mat. Men jag gillar att åka iväg och handla, både mat och kläder.

Så nu till min fråga, vad handlar NI för i månaden?
Skrivet av Eveblo

2 kommentarer:

  1. Vi hade handlat för 9480 å vi e bara 3 i familjen å elias e liten i maten! Han kostar mest i blöjor å välling! Vi e sjukt dåliga på å storhandla' de e bäst vi lär oss de fram till husflytten! Tror bara de e där vi kan spara in mycke! Kram ica sandra

    SvaraRadera
  2. Oj det var inte dåligt! Vi hamnade på 6600 :- i juni och juli! Jag handlar dock det mesta i södra vi eller Vimmerby. Sen vet jag ju inte om kortet verkligen är draget varje gång, men jag tror inte vi överstiger 4000 per månad annars. Men på sommaren äter vi ute mer än vanligt :)

    Jessica

    SvaraRadera