fredag 20 juli 2012

Glass, shopping och glada miner

Första stoppet blev Söderköping; Smultronstället. En lång kö senare hade vi fått vår glass och det var som förväntat, inte speciellt uppskattat. Edwin åt lite på toppen sen var godiset och den propellerliknande saken mycket mer intressant. Egon åt upp sin Sitting Bull. Den smälte rysligt fort i det varma vädret men han åt så fort han kunde. Ingen av våra barn gillar hårdglass så som kulglass. Därav skippade vi restaurangbesöket och satt på gräset istället. Alla nöjda och glada!


Sen bar det av mot Linköping och Ikanohuset. Barnen hade blivit lovade varsin håv och så blev de. Barnen fick även lite kläder, de växer ju ur sina kläder på nolltid. Extra kul när man kan fynda lite på rean.


Edwins

Det han mest blev nöjd över är halsbandet. Nu är han precis som pappa;)


Egons

Han växer så det knakar och mycket kläder har han fått ärva från Edwin. Kläder håller inte i evigheter så därför fick han mer idag.


Wilgots

Lite kläder i stl 68, inget han kan använda än men det kommer så småningom. Alltid kul med lite nytt även om han har sen Edwin och Egon var små.


Mitt

Jag skulle behöva lite amningsvänliga tröjor och lite byxor men det hittade jag inte. En kofta kommer alltid till användning, lite smycken och ett bordsur till vårt sovrum.

Jag är väldigt nöjd med vår dag, vår allra första bröllopsdag.

1år = bomull

Nu blir det tvn, kvällsgott och mys med maken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar