torsdag 24 oktober 2013

På is och nya idéer

Lånelöftet fick vi men inte riktigt till dom villkoren vi hade satt. Så huset på landet läggs på is, det måste ju funka. Men det känns helt ok, vi bor ju superbra här. I ett hus som är i topp skick. Men vill man ha nåt och göra så skulle jag kunna tänka mig att tapetsera om Egons rum, måla trappan och räcket vitt och tapetsera i hallen nere. Lite hängrännor ute ska bytas också. Det är bara hängrännorna som är ett måste, det andra är mest önskemål. Egons rum går i blixten tecken och allt eftersom nybygget har satt sig så har tapeten spruckit lite.


Lite tapet har dragits bort vid ett doslock, vet inte ifall det är Egon eller Wilgot. Busungar! Som tur är, är det bakom dörren. Men det gillas inte. Trappen ner är träfärgad och den har nog aldrig blivit i ordninggjord . Räcket har Andreas morfar gjort för många år sen. Trappen skulle bli så fin om den blev vit. Likaså tapeten nere skulle jag vilja byta ut. Den har suttit där i 6,5 år och gör man i ordning trappen så måste man fixa nya tapeter, måla lister och taket. Ett mastigt jobb och rätt så kostsamt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Jag målade ju om alla våra trappor hemma i somras. 29 trappsteg som slipades och målades om + trappräcken. Dock inte ny tapet, men jädrar vad tid det tog att måla alla...Men blir ju supersnyggt!

    SvaraRadera