torsdag 7 april 2011

Vagnen blev såld

Idag har jag sålt vår syskonvagn.Vi har knappt haft den i vår ägo 1 år men jag kände det var dags och sälja den till nån som var i behov av en. Micaela blev superglad när vagnen var så pass fin och välvårdad och inte alls så dyr. Jag är glad, för dom pengarna kan jag köpa nåt annat, t ex tapeterna eller lister till valvet. Efter köpet bjöds det både på husesyn och lite fika innan de packade in och åkte hem.

Nu är maten på spisen så snart är det dags och äta; potatis,fisk,morötter och kall sås. Efter lunchen kommer barnens mormor på besök och då ska jag nog passa på och åka in till "stan" en sväng. Hämta ut tapeterna och ev köpa lite fina uteblommor.

2 kommentarer:

  1. Låter som du haft en bra dag :-) Trevligt med besök av din mamma, misstänker att det kan kännas skönt att skingra tankarna i sorgen och umgås med barnbarnen. Tänker på er ♥

    Jag är också sugen på uteblommor. Hoppas blåsten ger med sig så man kan ut och plantera och fixa vårfint.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja det är skönt och tänka på nåt annat. Mamma är stark och hon tar de riktigt bra. Mer definitivt blir de ju när begravningen äger rum och det våndas jag för. Jag bara gråter och gråter, finns ingen hejd. Tack så mycket för omtanken:)

    SvaraRadera