lördag 22 september 2012

Bortskämda

Våra barn är bortskämda, både från oss och från deras farmor och farfar. Så igår när de kom förbi med sakerna så fick Edwin och Egon varsin tröja, byxor och en WV buss. Wilgot fick en leksak, en pyjamas, en body och ett par byxor. Tack snälla! Vi hade kontakt på dagen så nu är deras julklappar från farmor och farfar klara med (tror jag iaf). De kommer få så mycket fint, ska bli kul och se deras miner på julafton. Det är helt ovärderligt och få se deras lycka och glädje när vi gör nåt kul eller om de får nåt roligt.


Byxorna är nya och jag vet, de passar inte till bodyn. Men Wilgot skiter i vilket och de gör jag med just idag.Lek i babysittern med den nya leksaken. Ögonen går i kors när han får se sig själv i speglen.

Bilbanan som de också fick igår har de lekt med flitigt. Kul och se Edwin och Egon leka så bra ihop. Den banan bad jag om att de skulle köpa så vi kunde ge den. Men den behövde vi inte betala heller utan den fick dom av sin snälla farfar och farmor. Tack ännu en gång! Ni är världens bästa på alla sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar