söndag 14 oktober 2012

Hejdå Stockholmo!

Lite hastigt och lustigt bestämdes de att vi skulle följa med och överraska Linus och Tobias i Stockholm idag. Tobias fyller nämligen 20 år nu i veckan och sen har Edwin velat åka och se vart Linus och Tobias bor. Sagt och gjort, de blev något överraskade. Så himla roligt. Vi fick jättegod mat, fika och de bodde jättefint. En tur ner i gallerian hanns med, så lite pengar gick det åt där. Alltid lika kul och se (för)Stockholms utbud. De har ju verkligen allt, vilket utbud!

Andreas glömde sin mössa i bilen så 2 stycken märkeskepsar för ynka 100 lappen köptes, 2 tunna fleecetröjor, en prydnadsväxt från SIA och lite diverse plock från TGR. Jag tänkte jag skulle ge mig på och göra egna servettringar nästa gång det ska dukas lite finare. Så lite vita och lila pärlor ska träs på ståltråd och ringen ska göras av granris. Håll tummarna att det blir bra!

Så nu sitter vi i bilen hem efter en kanonbra dag och barnen har skött sig kanon. Inga vidare fajter utan de har lekt på bra. Bilresan upp gick som på räls och nu på vägen hem kommer de somna. (Affärerna slapp dom, farmor såg gärna till trollen så länge). Så de har lekt sig trötta.


Skrivet av Eveblo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar