söndag 24 juli 2011

Vigseldagen-Linköping-Stockholm-Grillfest


Vår dag var alldeles super! Bröllopsnatten tillbringades i en rund säng på Best Western i Linköping. Rummet var romantiskt och lyxigt precis som det ska vara när man sover på hotell.

Första morgonen som fru Djurstedt spenderade vi på ett tåg till Stockholm. Visserligen åt vi en god frukost på hotellet sen bar det av till Scandic Continental i Stockholm. Eftermiddagen och kvällen tillbringade vi på Gröna Lund ihop med Linus och Hampus. Jag som älskar att spela på hjul gjorde det även denna gång och VANN! En stor kexchoklad 2 kg och Marabou 2 kg. Jag var nöjd! Efter många snurr och åkturer begav vi oss hem mot hotellet.
Fredagen gick i shoppingens tecken så det var vad vi gjorde hela fredagen plus att vi åt och fikade lite med såklart!

Lördagen var vår sista dag i huvudstaden och vad vi längtade hem. Vi ville hem till våra pojkar som vi har sett sen i onsdags förmiddag. Men vår lilla tågtur på 1:45 tog ist 3:30!! Åskan hade slagit ut alla tågtrafik i Norrköping och Linköping.Så vi åkte tåg till Katrineholm, bytte till buss som skulle ta oss till Linköping. Det gick rätt smärtfritt men vi var ju inte hemma förrän kvart i 5 och folket skulle komma kl 18. Det blev en hektisk timme med och stuva undan allt och samtidigt pussa och krama Edwin och Egon. Folket kom, vi åt och drack och fick finfina presenter i form av hängmatta,underlakan,pengar,blommor och en liten röd postlåda. Passar perfekt på en kommande lekstuga alt i lekrummet. Andreas föräldrar hade skrivit ett tal till mig och Andreas som vi skulle läsa högt. Det gick väl sådär, mycket tårar blev de men det var jättefint skrivet. Tack för de!

Efter högläsning och mat blev de kaffe,tårta,bullar och hallongrottor. Alla pratade och skrattade så jag tror de trivdes.


Tack för alla fina presenter,lyckoönskningar och blommor. Vi är supernöjda=)

3 kommentarer:

  1. Fina ni var <3 kram melaine

    SvaraRadera
  2. Så fina bilder! :-) Låter som ni haft en alldeles underbar bröllopsresa och fin vigsel. Många kramar

    SvaraRadera
  3. Håller med ovanstående, vad fina ni var! Låter som ni haft härliga bröllopsdagar :)

    SvaraRadera