måndag 28 mars 2011

Renovering pågår

Idag påbörjades renovering av vårt kommande tvrum.Först ska det sättas utjämningstapet sen ska det tapetseras med vanlig tapet. Så nu ska vi glutta i tapetböcker och hitta en bra.Det finns ju hur mycket som helst. Men ska man tänka lite långsiktigt eller ta det som lite modernare? Vår tapet i hallen är kanon men orkar man med nåt liknande i ett rum man vistas i ganska mycket? Måste bestämma mig rätt snart eftersom soffan ev kommer i slutet av veckan.

3 kommentarer:

  1. Åh va kul! Jag vill också tapetsera vårt vardagsrum, men det känns som att vi aldrig tar oss tid! vi kommer aldrig till det liksom...
    Underbart att bläddra i kataloger, kolla, drömma o testa! Kör på trendigt, man lessnar ändå om några år o vill göra om igen då ;)
    kram o lycka till

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du bloggar. Hamnade här av en slump.
    Visst är det roliga att fixa till det.
    Vi håller oxå på att tapetsera om i kök/vardagsrum. Vi valde tapeter från Midbecs nya kollektion - White the new black, men visst är det en djungel det där med tapeter. Finns ju hur mycket som helst.
    Hoppas ni hittar nåt fint.

    SvaraRadera
  3. Hello! Här har de hänt saker sedan jag tittade in senast (var typ bara två inlägg då eller nåt). Kommer säkerligen titta in här då och då :)
    /melaine

    SvaraRadera